TYNKO bajka za djecu!

Tynko je umjetnička bajka stvorena za najmlađe! Djeca su naše najveće blago, stoga sve djelatnosti i usluge nudimo upravo njima, a i Vama dragi roditelji, koji svojoj djeci želite samo najbolje i najkvalitetnije! Tynko djeluje od 2012.godine sudjelujući na Prvom Dječjem sajmu u Slavonskom Brodu. Od tada pa sve do danas Tynko se ponosi mnogobrojnim dječjim manifestacijama uz veliki angažman i bogati dječji program!
Po čemu smo posebni? Ono što nas najviše ističe je vrhunska organizacija dječjih i teen rođendana i tematskih partyja te vrhunska animacija na eventima i dječjim manifestacijama, uz jedinstveni plesni i kreativni animacijski Tim. Ponosimo se iznimno bogatim dječjim programima te paketima koje nudimo za proslavu dječjih i teen rođendana na kojima gajimo umjetničko plesnu tematiku rođendana, na kojoj potičemo djecu i teense na razvijanje kreativnih sposobnosti kao što su PLES i CRTANJE / SLIKANJE, a ne na sjedenje i igranje na kompjuterima. Na našim dječjim rođendanima djeca crtaju, slikaju, plešu i zabavljaju se! Naši stručni voditelji i animatori djeci će omogućiti mini školu crtanja i slikanja sa izložbom radova, te plesnu animaciju sa plesnim figurama spojenim u koreografiju koju će djeca plesati.

Posebno ističemo najnoviju ponudu paketa ZDRAVI rođendan za djecu, na kojemu nećemo jesti pizzu i grickalice, već voće i orašaste plodove, a pit ćemo zdrave cijeđene sokove napravljene od voća! Pravo osvježenje i originalna proslava koju nudi samo Tynko!

Osim organizacije evenata, rođendana i partyja, Tynko Vam predstavlja FACEPAINTINGumjetničko oslikavanje lica za djecu na dječjim i teen rođendanima te drugim proslavama i manifestacijama, što nas je svakako dovelo do velike prepoznatljivosti upravo u tom segmentu. Naš Tim stručno osposobljenih umjetnika, osim za oslikavanje lica, specijaliziran je i za druga umjetnička područja kao što je UMJETNIČKO OSLIKAVANJE ZIDOVA Vaše djece! Umjetnička struka, dugogodišnje iskustvo i znanje pružilo nam je nebrojeno mnogo zadovoljstva i uspjeha u oslikavanju interijera, a sa time i zadovoljstvo klijenata! Oslikavamo dječje zidove sa motivima najljepših bajki, Vaše zidove u prostoru u kojem najviše boravite, zidove Vaših ureda, dvorana i slično. Također, možemo se pohvaliti specijalnom djelatnošću UMJETNIČKOG OSLIKAVANJA DJEČJIH TENISICA i tenisica za odrasle! Osim tenisica, naša umjetnica Martina Sedlar, magistrica slikarstva, oslikat će Vaše najdraže predmete, odjeću i obuću, te ih učiniti jedinstvenima i unikatnima! Naš profesionalni Animacijski Tim brine se za idealno osmišljen animacijski program za bebe, djecu i teenagere, te će njihove proslave i rođendane učiniti čudesnima!

Možemo istaknuti da smo posebni po svojim PLESNIM tematikama animacije i proslava rođendana, u suradnji sa Plesnom školom La Tynko u Zagrebu koja Vam omogućuje idealan prostor i vrhunsku plesnu zabavu za djecu i teenagere!

Kod nas možete dobiti!

IGRE 100%
PLESA 100%
ZABAVE 100%
KREATIVNOSTI 100%

TYNKO animacijski tim

Martina Sedlar, mag.art.
Martina Sedlar, mag.art.Voditelj Tynko rođendaonice, plesni animator i umjetnica oslikavanja lica
Domagoj Ropuš
Domagoj RopušAnimator
Luka Halić
Luka HalićAnimator
Luka Budak
Luka BudakAnimator