Ponuda JEDINSTVENIH TEMATSKIH ROĐENDANA

Tematski rođendani za djecu po vašoj želji! U nastavku možete vidjeti neke od naših ponuda tema! Ukoliko imate svoju ideju, svakako predložite, a mi ćemo za Vas složiti jedinstveni tematski rođendan! Vaš Tynko

VAIANA PARTY

Najpopularniji Party u Tynko rođendaonici uz POLINEZIJSKI PLES I KARAOKE!! Tynko rođendaonica u suradnji sa plesnom školom LaTynko je jedino mjesto gdje možete naučiti ples iz filma Vaiana!! 😀 Zar to nije super?? Vidimo se na Vaiana Partyju!

DISCO PARTY

Profesionalno fotkanje, šminkanje za cure, facepainting za dečke, plesanje do iznemoglosti, plesna natjecanja, društvene igre, grickalice, pizza, sokovi i mnogo mnogo iznenađenja!

PLESNI PARTY

Sa ovim partyjem ne možete pogriješiti. Naši animatori - plesni pedagozi približit će djeci svijet pesa, uz mnoštvo plesnih igara, koreografiija i plesnih natjecanja. Rezerviraj svoj plesni party!

KARAOKE PARTY

Vaša djeca vole pjevati? Uz to obožavaju plesati? Tynko karaoke partyji sa puno puno glazbe i plesa pružit će Vašoj djeci vrhunski tulum za pamćenje! Proslavite sa nama najljepši rođendan uz Karaoke party!

TROPIC PARTY

Želite nešto posebno za rođendan Vašeg djeteta, a klasične zabave vam više nisu zanimljive? Mi Vam preporučujemo Tropic Party gdje će Vašu djecu naš tropski animacijski tim odvesti u egzotične krajeve sa Havajskom glazbom i hrpom cvijeća. Djeca će moći zaplesati Havajske plesove sa nama. Svakako nešto egzotično, novo i posebno! Javite nam se!

FARAON PARTY

Tematski party sa faraonima i egipatskim božicama? Zvuči super zabavno! Naši profesionalci u oslikavanju lica vašu djecu pretvorit će u egipatske bogove i božice., Ovakav party svakako preporučujemo jer je poseban, zanimljiv i originalan!

SUPER HERO PARTY

Kakve superjunake vaša djeca vole? Superman, Spiderman, Batman? Kojega god odaberete nećete pogriješiti jer je super hero party super cool!

DISCO PARTY

Vole li Vaša djeca plesati? Uz naš animacijski tim sigurni smo da će zavoljeti! Vrhunski party sa plesnim pokretima i disco koreografijom djeca će obožavati! Osigurajte svojoj djeci plesni Disco party u LaTynko Plesnoj školi!

HALLOWEEN PARTY

Party sa strašnim maskama vještica, monstruma, kostura i sl. Naši animatori zabavit će vašu djecu kroz igre i ples, uz halloween dekoraciju punu paučine, paukova i strašnih zvukova! Osigurajte svojoj djeci vrhunski halloween doživljaj!

BOŽIĆNI PARTY

Ho ho ho!! Božićne tulume vole sva djeca! Naš bradati Djed Mraz stiže sa poklonima da razveseli sve mališane!! Zimske božićne igre, božićna glazba za djecu, božićna plesna koreografija, samo su neki od zabavnih programa koje nudimo u ovom paketu! Želite li Božićne blagdane provesti u vrhunskoj zabavi za Vas i za djecu, obratite nam se!

KARNEVAL PARTY

Naši vrhunski animatori dolaze kostimirani na proslavu Vašeg djeteta. Za proslavu će DJ za djecu puštati najbolju dječju glazbu te će rasplesati sve do jednoga! Jedinstvena karnevalska koreografija za ples pod maskama ostat će djeci u pamćenju!

PIDŽAMA PARTY

Party u pidžamama! Poznato? Vaša djeca to obožavaju? Tulum u pidžamama možete organizirati i u našem prostoru gdje će djeca uživati u pidžamama u zagrijanom toplom prostoru sa dekicama i prostirkama. Obratite nam se da složimo vrhunsku animacijsku ponudu za pidžama party!

KRAMPUS PARTY

Strašni krampus dolazi na Vaša vrata, no on ne plaši djecu, već pleše od samoga ulaza i veseli sve prisutne. Uz krampusa će Vas obradovati Sv.Nikola koji će svoj djeci nositi poklončiće i sa njima igrati zanimljive igre!

007 BOND PARTY

0vo je poseban tematski party sa tajnim agentima i tajnim igrama! Djeca će igrati razne igre i filmske uloge, te će imati tajne zadatke koje će morati obavljati! Sve uz prigodnu James Bond glazbu. Djeca naprosto obožavaju ovakav tulum!

NOVOGODIŠNJI PARTY

Ostajete kod kuće sa djecom za Novu godinu i želite proslaviti sa prijateljima i njihovom djecom? Mi organiziramo i novogodišnje partyje! Nudimo Vam animaciju za djecu i animaciju za odrasle, kako bi svi bili sretni i kroz druženje i vrhunsku zabavu dočekali Novu godinu! Obratite nam se s povjerenjem i mi ćemo za Vas organizirati najbolji novogodišnji tulum za pamćenje!